Mini Urnen - Cekabe Keramiek

Gepubliceerd feb. 19, 22
6 min read

Keramiek Urnen - Urnenwinkel

Urn Keramiek Marmergroen - urn.nlKeramiek Urnen - Urnenwinkel

Keramiek is een veel gebruikte materiaalsoort om urnen mee te vervaardigen. Speciaal geselecteerde ingrediënten worden gemixt tot een keramische werkbare massa. Met deze klei geven de kunstenaars vorm aan de urn, welke vervolgens bedekt wordt met verschillende kleuren emaille. Het eindresultaat is een uniek product, voorzien van een kleurrijk karakter.

Cekabe Keramiek

Van Utrechtweg 67, 2921 LN Krimpen aan den IJssel, Nederland
+31180552200
urn met foto

Beschrijving Klei is een bijzonder materiaal. Een natuurlijk materiaal met soms tegengestelde eigenschappen. Stevig, robuust en beschermend, maar ook soepel, warm en omarmend. Het inspireert keramist Michel tot het maken van prachtige objecten. De bescheiden vormgegeven Kiezelurn past prachtig in de tuin. De urn harmonieert met de natuurlijke omgeving, is gemaakt van klei in natuurtinten.

Keramische Urnen - Natuursteen - urn.nl

Kiezelurn van gekleurde klei De kiezelurn is een holle keramisch urn in de vorm van een kiezelsteen. Keramist Michel maakt de urnen met de hand van door en door gekleurde klei. Je kan kiezen uit 6 kleuren, veelal heel discrete natuurtinten. De Kiezelurnen zijn ongeglazuurd, hebben een matte uitstraling en kunnen we naar keuze maken in effen of met een gemarmerd patroon (handgeschilderde urn).

Urnentuintje - Cekabe KeramiekMini Urn Keramiek - urn.nl

Harmonieert door haar vorm en natuurtint heel discreet in de natuurlijke omgeving. De urn is dubbelhard gebakken en daarom wintervast. Gedenkgoed; producten en objecten voor afscheid, troost of herinnering, handgemaakt door Nederlandse vakmensen. Urn in de tuin De Kiezelurn voor in de tuin – de Tuinurn – is ontstaan uit de behoefte aan een stemmig object om de as van een dierbare in te bewaren.

Tuin Urn - Cekabe Keramiek

De gladgepolijste Kiezelurn heeft de vorm van een natuursteen en kan alle as van een volwassen persoon bevatten. Op veler verzoek maakt Michel de Kiezelurn voor in de tuin ook in kleinere maten; voor de as van een kind, een baby’tje, een huisdier of een deel van de as. Maat van de urn De Kiezelurn tref je op deze webpagina in drie gangbare maten: groot, middel en klein.

De foto toont ook de mogelijkheden voor andere maten. Maten, kleuren en tekst De keramische tuinurn is leverbaar in zes met zorg ontwikkelde kleurtinten van dubbelhard gebakken klei. De urn is daarom vorstbestendig. De kleur kan effen zijn of met een gemarmerd patroon. De Tuinurn is ongeglazuurd en heeft een matte uitstraling.

Urn Met Tekst - urn.nl

De Kiezel urn kan voorzien worden van een naam of inscriptie (max. 20 tekens). De tekst kan worden aangebracht in glazuur of worden gezandstraald in het oppervlak. Levering en asverwerking De urn bezorgen wij bij je thuis of bij het crematorium van uw keuze. Op verzoek kun je de Kiezel afhalen bij het keramiek atelier van Michiel in Eindhoven.

Kiezelurn is voorzien van een dekseltje. Bij de urn wordt een duidelijke handleiding meegeleverd voor het zelf vullen en sluiten. Kiezelurn of Koesterkeitje voor binnen De Kiezelurn van keramiek is een warm en vertederend gedenkobject (urn met schildering). Je raakt het graag aan en het biedt troost. Keramist Michel heeft daarom naast de Tuinurn ook een variatie aan Kiezelurnen en Koesterkeitjes ontworpen speciaal voor in huis.

Urn Voor Urnenmuur - Cekabe Keramiek

Het allerkleinste urntje noemen we een Koesterkeitje, rondom glad en teder, zeer geschikt om vast te houden. urn voor urnenmuur. Het kan een deel van de as van de overledenen bevatten- Door uw handen krijgt het na verloop van tijd een bijzondere patina. Kleuren klei op een rij Let op! Het beeldscherm van de computer of telefoon vertekent de kleuren.

Klik en bestel direct. De laatste jaren is er een duidelijke verschuiving van begraven naar cremeren. Daarbij groeit de behoefte aan een eigen invulling. Het is een bijzondere ontwikkeling. Je wil meer en meer je eigen invulling geven aan de vorm van gedenken na crematie, aan de asbestemming. Een pot met deksel in het columbarium, een urn op de schoorsteen of het uitstrooien op het veld bij het crematorium is haast ouderwets, confronterend.

Keramische Urnen - Natuursteen - Cekabe Keramiek

Wij zijn ambachtsondernemers, geen experts op funerair gebied. Hebben net als jij soms onwetendheid over ‘wat mag’ rondom asverwerking na crematie. Maar weten wel dat je troost kan vinden in mooie ontwerpen, die eer doen aan de persoon die er niet meer is en past bij de nabestaanden. Gedenkgoed, producten en objecten voor afscheid, troost en herinnering handgemaakt door Nederlandse vakmensen.

Vinden gebruikt functionele cookies en niet-gepersonaliseerde inhoud. Klik op 'OK' om ons en onze partners toestemming te geven voor het gebruik van uw gegevens voor de beste ervaring! Meer informatie Web resultaten urnen om naar verloop van tijd opgenomen te worden in de bodem Kiest u een milieuvriendelijke bestemming van de as, dan is een bio- of eco zeer geschikt.

Keramische Urnen Collectie

www. uitvaartuniq.nl Altijd een passende . De mogelijkheden op het gebied van urnen, zowel binnen als , zijn zeer divers. De urnen die bij Uitvaart, Uniq. nl vallen binnen de categorie ‘geschikt binnen & ’, betreffen in principe producten die u met een gerust hart kunt plaatsen zonder dat u bang hoeft te zijn dat de beschadigd raakt, de as van uw overleden - wat kost een urn...

de-urnenwinkel. nl URNEN . Een die wordt geplaatst moet bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden, zoals vorst. Mooie urnen zijn er in verschillende materiaalsoorten. Er zijn buitenurnen van natuursteen, keramiek buitenurnen, RVS urnen, glazen buitenurnen en bronzen buitenurnen. www. silent-stones. nl Urnen ‘Al onze urnen zijn uniek, ook de urnen die geschikt zijn ’ Urnen die geschikt zijn kunnen we onderverdelen in twee varianten.

Keramische Urn Celest - urn.nl

www. denhollandsche.nl Als u de as liever in een sierurn op de zuil wilt plaatsen, monteren wij de stevig u vast op de zuil. Zowel de zuil als de kunnen wij leveren en op deskundige wijze funderen en plaatsen. Het monument in uw eigen tuin wordt dan op even professionele wijze geplaatst als wanneer het op een begraafplaats had gestaan.

urnshop.nl Door bij het afdichten te kiezen een stevige lijm of kit kan de niet meer opengaan en blijft de as netjes op z’n plaats. Zo kunt u er bij de tuin urnen zorgen dat de as altijd een tastbare herinnering blijft in de vorm van een of een ander ontwerp, aangezien er op dit gebied werkelijk van alles mogelijk is.

Mini Urn - Cekabe Keramiek

urnwinkel.nl Want een prachtige als persoonlijk laatste aandenken, zorgt een mooie herinnering aan de overledene. Zoekt u een speciale ons assortiment? Neem alstublieft contact met ons op. Let wel op dat niet alle urnen geschikt zijn het plaatsen van een asbus in de . www. urnwinkel.nl Elke granieten is uniek.

Ook het graniet dat deze gebruikt wordt, komt uit de hoogwaardige steengroeven in Azië. Grote blokken natuursteen worden uitgekapt. Deze worden met behulp van speciale mallen bewerkt zodat uiteindelijk de vorm van de granieten te zien is. urn met naam. Pagina 1 van circa 189. 000 resultaten voor urn voor buiten - 0.

Mini Urn Keramiek - Cekabe Keramiek

Mijn atelier is te vinden op een prachtige locatie in Capelle aan den IJssel aan de Nijverheidsstraat 423. Dit is op de monumentale begraafplaats in Capelle- West. Graag ontvang ik u persoonlijk in het urnenatelier en kunt u rustig rond kijken en vragen naar eventuele mogelijkheden. Hier vindt u ook meer urnen want op deze website is slechts een deel van de collectie urnen te zien.​Er zijn meerdere mogelijkheden om een urn echt persoonlijk te laten maken.

Navigation

Home

Latest Posts

Bouw Duurzaam Betonvloer Laten Storten

Published Sep 19, 22
6 min read